Burma (Myanmar) 2015

Beskrivese af rejsen

Solnedgang fra toppen af templet i Kalaw

Turen til Burma foregik i februar måned 2015. Fløj fra København med mellemlanding i Dubai og Bangkok ankomst til Yangon på 2. dagen. På 4. dagen fløj vi til Hero flyveplads, hvor vi i bus kørte til vores hotel i Nyaung Shwe ved Inle søen. 5. dagen foregik med sejllads på søen. På 6. dage sejler til Sagar, hvor vi spiste frokost en tur på 3 timers sejlads.

Efter frokost sejlede vi videre til byen Pekon en sejlads på ca. 3 timer. Fra Pekon blev vi i bus kørt til Loikaw, hvor vi overnattede et par nætter. På 8. dagen, kørte vi i bus fra Loikaw til byen Kalaw, der er en by på ca. 20.000 indbyggere.

Fra Kalaw, hvor vi overnattede 2 nætter, kører vi på 10. dagen tilbage til Hero, hvorfra vi flyver til Mandalai og videre over Tachileik til Kyaing Tong en by i Den gyldne Trekant på ca 200.000 indbyggere. I Kyaing Tong havde vi 4 overnatninger. Byen var indtil 2010 lukket land for turister.

På 14. dagen flyver vi tilbage til Yangon over Mandalai. I Yangon har vi vores sidste overnatning, herefter flyver vi hjem over Bangkok og Dubai. Hjemkomst den 3. marts. 

   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.03 | 08:42

Hej Per med familie, tak fordi du besøgte min hjemmeside.
Ja, vores forhåbning er også store.
Helge

...
07.03 | 15:49

Hej Helge og Kirsten håber i har det godt foråret er så småt på vej varme og lys det samme vi glæder os til maj og dagene bliver lange kaffetid ???.

...
05.03 | 18:18

Hej Niels

Nej adressen husker jeg ikke, men kunne måske finde ud af det. Men spejderhuset lå i den østlige del af byen.

mvh
Helge

...
05.03 | 17:01

Stenlændernes Spejdermuseum vil gerne vide hvor 1. Dueholm havde tropslokale i Nykøbing M. Kan du huse det? MEGET fin beskrivelse af dit spejderliv.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE