Tigers Nest (Tigerens hule)

Tigers nest (Taktsang Lhakhang)

Som ligger og klemmer sig op af bjergsiden. For at komme der op skal man "løfte sig selv" ca. 350 højde meter ad en stejl bjergsti, og det er ikke helt let, når man er over 70 år.Man har talt om at lave en hejse anordning, men er bange for, at stedet bliver overrendt.

I 2004 da vi var i landet, var lufthavnen i Paro taget i brug, og det Bhutanske luftfartsselskab DRUK Air havde nyelig indkøbt 2 Airbus A319 passagerfly, der skulle indsættes mellem Delhi og Paro. DRUK Air var stiftet i 1981.

Vores rejse til landet var besværlig. Flyvning fra København over Frankfurt til Calcutta, her en overnatning og videre næste dag, efter en rundtur i Calcutta fløj vi til Badogra. Efter ca. 14 timers kørsel kom vi til tvillingbyen mellem Bhutan og Indien Phuntsholing, her havde vi endnu en overnatning, næste dag skulle vi have vores papirer ordnet hos myndighederne, kontoret mindede mest om et privat hjem. Men tilladelserne fik vi, så vi kunne forlade Indien og rejse ind i Bhutan. Hvorfor rejsen skulle gå den vej, blev jeg aldrig klar over. I 2004 kom der kun ca. 7000 turister til Bhutan.

Vi gik igennem byporten eller landeporten til Bhutan, hvor vores Bhutanske bus var pakeret. En korianer bus uden benplads, man havde yderelig lejet en mindre lastbil, der kørte efter bussen med vores bagagen, den var der ikke plads til i bussen. I lastbilen kunne der være 2 af os fra rejseselskabet, det hjalp en smule på på forholdene i bussen. Det kunne rejseselskabet Marco Polo ikke være bekendt. Men vi fik prøvet hvad det vil sige, at færdes på nord indiske og bhutanske landeveje. Rejsen var ikke særlig godt organiseret, der var hele tiden småting der var iriterende. Og rejselederen og hans samlever var ikke noget at skrive hjem om.   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.01 | 22:00

godaften Lund godt nytår
som tiden dog bare går
længe siden vi har snakket
kommer næste uge til kaffen

...
04.12 | 20:34

tak for det du skrev Hr Helge Lund
kikker ind når jeg har en ledig stund
glæder mig dit selvskab er et fund
det vil jeg nye nu har jeg en grund

...
26.11 | 16:40

Kære Per, vi dig ofte ser
på vores vej i vort kvarter
Du er en poet
Det har vi set,
med mange velvalgte ord.
Kom og besøg os hvor vi bor?

...
25.11 | 22:07

På Strandagervej en morgenstund
Mødte jeg et ægtepar Hr og Fru Lund
Hr Lund sagde hej og sendte et smil
Sådan cykel og gående de har stil.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE