Rejsedagbog

Lidt om vores rejser:

Billede af Galapagos høg fotograferet okt 2009

😀 Min hustru Kirsten og jeg begyndte, at rejse længere ture i halvfemserne, dengang jeg stadigvæk gik på arbejde. Vi nåede at besøge Azorerne, Madeira samt Washington og New Orleans.

Senere efter århundrede skiftet har vi besøgt følgende lande og byer: Thailand og Burma (Myanmare), vi har været på rejser i Sydøst Kina med udgangspunkt fra Kumningen, hvor vi det ene rejste mod vest og næste år rejste øst.

Året  efter også med udgangspunkt i Kumningen rejset vi mod vest og nord, hvor vi endte i Tibet. Senere til Bhutan, Sikim og Nord Indien. Besøg i byerne Honkong, Macau og Singapore.


De sidste rejse vi har foretaget er gået til Ækvador, Galapagos øerne i 2011 og i Panama i 2013.  Burma for 2. gang og Sicilien i 2015 samt Peru i 2016 og Færøerne og Island i 2017.

På de rejser der er foretaget i det enogtyvendeårhundrede, har jeg optaget video film. Disse film kan jeg fremvise. Der følger en orientering om landet og rejsen med før fremvisningen af videofilmen.

Så blot kontakt mig pr mail eller telefon, så laver vi en aftale om en lærerrig aften.  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.03 | 08:42

Hej Per med familie, tak fordi du besøgte min hjemmeside.
Ja, vores forhåbning er også store.
Helge

...
07.03 | 15:49

Hej Helge og Kirsten håber i har det godt foråret er så småt på vej varme og lys det samme vi glæder os til maj og dagene bliver lange kaffetid ???.

...
05.03 | 18:18

Hej Niels

Nej adressen husker jeg ikke, men kunne måske finde ud af det. Men spejderhuset lå i den østlige del af byen.

mvh
Helge

...
05.03 | 17:01

Stenlændernes Spejdermuseum vil gerne vide hvor 1. Dueholm havde tropslokale i Nykøbing M. Kan du huse det? MEGET fin beskrivelse af dit spejderliv.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE