Panama City

 

Panama City 2013

Panama Citys skyline som den ser ud i dag. Det er en bykerne med en flot silhuet, der giver en   antydning af, at byen har stor økonomisk magt. Men inde bag det smukke billede lever 40 % af byens indbyggere på fattigdoms grænsen, i forfaldne  træ- og blikskuer.

I 1999 afleverede  USA kontrollen over Panama kanalen til staten Panama. Fra at modtage 10 millioner dollar om året af amerikanerne for leje af området, hvor kanal zonen ligger, har staten i dag en daglig indtægt på ca. 6 millioner dollar. Af det beløb skal så lige fratrækkes drifts- og vedligeholdelses udgifter. 

I 1999 påbegyndte man at bygge alle de her skyskrabere. Når man sejler gennem Panama kanalen fra øst mod Stillehavet, og har sluppet den sidste sluse før man sejler ud i Stillehavet, ser man denne skyline på bagbord side.

Da jeg første gang passerede kanalen i 1956, kunne man knapt ane, der lå en by.    

    

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.03 | 08:42

Hej Per med familie, tak fordi du besøgte min hjemmeside.
Ja, vores forhåbning er også store.
Helge

...
07.03 | 15:49

Hej Helge og Kirsten håber i har det godt foråret er så småt på vej varme og lys det samme vi glæder os til maj og dagene bliver lange kaffetid ???.

...
05.03 | 18:18

Hej Niels

Nej adressen husker jeg ikke, men kunne måske finde ud af det. Men spejderhuset lå i den østlige del af byen.

mvh
Helge

...
05.03 | 17:01

Stenlændernes Spejdermuseum vil gerne vide hvor 1. Dueholm havde tropslokale i Nykøbing M. Kan du huse det? MEGET fin beskrivelse af dit spejderliv.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE